Van 22 t/m 25 mei is PAX Deus, Het Evangelie volgens Pilatus voor het laatst te zien in het Missiehuis Hoorn tijdens het reizend theaterfestival Karavaan. Toepasselijker kan het thema van het festivalweekend in het Missiehuis haast niet zijn: ‘Geloof je in de heer of in jezelf?’

campagnebeeld - Karavaan 2014_klein

Meer informatie en tickets.
De rol van Claudia, gespeeld tijdens de tournee door Anna Schoen, wordt overgenomen door Sarah Marie Eweg.

Do 22 t/m zon 25 mei Missiehuis Hoorn
Een lang weekend meeslepende voorstellingen in het thema van nieuwe spiritualiteit in het Missiehuis, het enige goed bewaarde seminarie van West-Friesland. Dit monumentale pand met zijn rijke geschiedenis komt vier dagen tot leven!

Karavaan Festival reist van 8 mei t/m 9 juni 2014 langs zes karakteristieke locaties in Noord-Holland. Achter tal van locaties, uniek of juist alledaags, schuilen bijzondere verhalen. Karavaan belicht deze verhalen door theatervoorstellingen te verbinden met locaties, thema’s en belangrijke gebeurtenissen in de provincie Noord-Holland. Karavaan is het reizend theaterfestival in Noord-Holland en reist sinds 1992 door de kop van Noord-Holland met theater van hoog niveau en met een groot publieksbereik.