Foto_WernerKolf-Klein

Klein

van Werner Kolf

‘Ik zie twijfel in hun ogen. Ik zie twijfels bij papa. Ik zie twijfels bij mama. Ik hoop niet dat ze mij zien twijfelen.´

Met een afscheidsspeech richt Werner zich tot zijn overleden vader. In deze speech maakt hij een reis langs gebeurtenissen in zijn leven. Kleine verhalen, verhalen met een lach en verhalen met een twijfel. Van zwarte piet tot rijst met kip en groente en een doosje Maastrichtse bonbons. Herinneringen waarin de kleine details een grote impact hebben op zijn glimlach. De verhalen die hem hebben gemaakt tot de persoon die hij vandaag de dag is. Een man die klaar is om de volgende stap te zetten.

Klein is de eerste solovoorstelling van Werner Kolf waarin hij, aan de hand van zijn laatste woorden tot zijn vader, een reis maakt langs gebeurtenissen in zijn leven.

 

concept en spel: Werner Kolf | regiebegeleiding: Sabri Saad El Hamus | tekstbegeleiding: Peer Wittenbols en Thomas Verbogt | met dank aan: Theatergroep De Nieuwe Amsterdam

Biografie

Werner Kolf (1982) speelt tijdens zijn studie aan de HES bij theatergezelschap Rotterdams Lef. Bij dit gezelschap volgt hij een ontwikkelingstraject waarin hij wordt klaargestoomd voor een kunstvakopleiding of om direct te participeren in het professionele circuit. Tijdens dit ontwikkelingsproject besluit Werner om auditie te doen bij toneelscholen. Hij wordt aangenomen voor zowel de toneelschool in Amsterdam als in Maastricht. Het wordt Maastricht en hij stopt met zijn studie aan de HES. Van o.a. Erik Vos, Victor Low en Peter Blok leert hij veel en in 2012 studeert hij af. Werner speelde in de films Exit van Boris Paval Conen en Wolf van Jim Taihuttu. Daarnaast schreef en speelde hij zijn eerst solovoorstelling Klein waarin hij, aan de hand van zijn laatste woorden tot zijn vader, een reis maakt langs gebeurtenissen in zijn leven.