122304Matusiak-av-Pax 1 HominisDNA presenteert De mensheid zij geprezen van Arnon Grunberg in jouw eigen huiskamer, schuur, kantoor, sociëteit of buurtkerk

Ruilen? Je geeft ons je huiskamer of schuur en wij geven u een avond om nooit te vergeten. Met een aantal mooie, doch eenvoudige decorelementen toveren we iedere ruimte om tot een intiem theater waar Sabri Saad El Hamus, één van Neerlands prominente karakteracteurs, de indrukwekkende monoloog van Arnon Grunberg exclusief voor jou en je gasten speelt.

Het wordt tijd om eens iets moois over de mens te verkondigen en over alles wat hij heeft voortgebracht.
Het wordt tijd om een loflied op de mens te gaan zingen.

De mensheid zij geprezen is een eerbetoon aan de mens, een loflied op al zijn succesverhalen, mislukkingen en misdaden. In een prachtige tekst, in de regie van Gerardjan Rijnders, neemt een man het op voor zijn eigen soort, vlijmscherp en vol humor. Acteur Sabri Saad El Hamus, bekend van theater en TV (o.a. Levenslied, Lijn 32, Het huis Anubis, Pleidooi en Pizza Maffia) vertolkt deze man op indrukwekkende wijze en sleept de toeschouwer volledig mee in zijn even liefdevolle als nietsontziende pleidooi voor de mens.

DNA bied je nu de unieke gelegenheid om deze veelgeprezen voorstelling in een intieme setting te zien. Niet eerder bracht DNA theater zo dichtbij haar publiek. Sabri kijkt uit naar een ontvangst bij jou ‘thuis’. Mocht je een nagesprek willen organiseren met Sabri en je gasten, dan is daar uiteraard alle gelegenheid voor.

Ervaring van huiskamereigenaren:

“Er gebeurt echt iets bijzonders die avond. Geestelijke catering! Men is zeer verbaasd dat deze kwaliteit geboden wordt op ‘gewoon een feestje van 12 man’. Een prachtig cadeau.”

– Sander Lelieveld

“De acteur vroeg aan mijn moeder: ‘Bent u van de schok bekomen?’ Waarop zij antwoordde: ‘Nee bedankt.’ Een raadselachtig, maar misschien ook wel wijs antwoord.”

– Arnon Grunberg

Is mijn ruimte groot genoeg?

De Mensheid zij geprezen heeft een speeloppervlak nodig van minimaal 2,5 bij 2,5 meter. DNA zorgt voor de rest. Mocht je zelf stoelen te kort komen dan kunnen wij die voor je regelen. Wil je deze bijzondere voorstelling exclusief in jouw eigen ruimte ontvangen, neem dan contact op met Inke Berbee van Bureau Berbee op telefoonnummer 020-6270455 of stuur een e-mail naar info@bureauberbee.nl